18 Mart 2013 Pazartesi

SORUMLULUK ÖDÜLÜ :)) İŞTE O GÜN BUGÜN

HER AY VELİLERİME (ÇOĞU ÖĞRETMENİMİZ YAPAR GERÇİ DE BEN GİRİZGAH OLSUN DİYE BELİRTİYORUM AMAÇ GİRİŞ CÜMLESİ OLACAK KISMI DOLDURMAK) BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ?  AİLE İLE YAPILACAK ÖDEVLER YANİ AİLE KATILIM ÇALIŞMALARI GÖNDERİYORUM.

1 YA DA 2 ÖNCEKİ AİLE KATILIMINDA ÇİMLENDİRME OLAYI VARDI. BEKLEDİMM BEKLEDİMMM YİNE BEKLEDİMMMM HİÇ BİR VELİ NE GÖNDERDİ NE GETİRDİ.DİĞER KATILIM ÇALIŞMALARINDA SORUN YOK(MAŞALLAH DİYEYİM) AMA BU ÇALIŞMA KİMSEDEN GELMEMİŞTİ.

!!!!!İŞTE O GÜN BUGÜN!!!!! ÇİMLENDİRDİKLERİ NOHUT, ŞEKER DEFNE VE ANNESİ ÇIKAGELDİ  (GÜNÜN ANLAM ÖNEMİNDEN OLSA GEREK (18 MART) ALLAH ALLAH NARALARI ATASIM GELDİ KENDİ KENDİNİ KAZA VERMEK BU OLSA GEREK HAHAAA)




ÖDÜLÜ BOYNUNA GURURLA ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE ASTIK:)) AYRICA BU HAFTA BOYUNCA ŞEKER DEFNE ÖĞRETMENİNİN SINIFTA Kİ TEK VE DEĞİŞMEYECEK ASİSTANI OLDU.


 
 
 

6 yorum:

  1. ben senin velin olsam oğlumla kesin bu görevi yapardık.Hatta bizim hiç aile katılım ödevimiz olmuyor sadece çocuklara cuma günleri ödev var.Ben oğlumla çimlendirip okula götürmeyi planlıyordum iyi denk geldi.Yumurta kabuğunu boyayıp ıslak pamukla çimlendirmeyi düşünüyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aylık düzenli veriyorum aile katılımlarını yapan yapıyor yapmayan öyle diğer çocuklara bakakalıyor (ailelere o kadar müdahale edemiyorum kulaklarından tutamam ya ancak konuşuyorum ) ne yapalım kalan sağlar bizimdir deyip yola devam ediyoruz. siz gibi ilgili veliler de beni çok mutlu ediyor daha istekli kılıyor mesleğe

      Sil
  2. inanın ben bu ödevi nasıl atladım....kendime çok kızdım şimdi..sizde bılırsınız her ödevimiz eksiksiz gelir..her ay gönderdiğinizde resmen hatim ediyorum eksik birşey kalmasın diye..ççooooookkk üzüllllllldüüüümmm:((((((en kısa zamanda bizden de gelicek....merak etmeyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biliyorum nilay hanım eksiksiz katılım gösterirsiniz ilginiz göz ardı edilemez :))) hatta fazlanız var eksiğiniz yok desenize sınıfımız fasülye nohut saksılarıyla şenlenecek :)

      Sil
    2. ben böyle bir ödev istediğinizi yeni öğreniyorum nasıl atladım ben bu ödevi anlamadım. ödev konusunda çok hassasımdır az çok bilirsiniz. çok üzüldüm ne our kusura bakmayın
      özlem eradagör

      Sil
    3. ben böyle bir ödev istediğinizi yeni öğreniyorum nasıl atladım ben bu ödevi anlamadım. ödev konusunda çok hassasımdır az çok bilirsiniz. çok üzüldüm ne our kusura bakmayın
      özlem eradagör

      Sil